15 oktober 2019

TOPFIT sessie WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans)


mkbtr

Op donderdag 7 november a.s. organiseert MKBTR samen met WVO-advocaten, een event over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en Zyvo.
 
Het wetsvoorstel van de WAB is door de Eerste Kamer aangenomen. Dat betekent dat de WAB per 1 januari 2020 in werking zal treden en dit brengt de nodige wijzigingen in het arbeidsrecht met zich mee. Wijzigingen waarop jij als werkgever je in 2019 al kunt (en misschien zelfs wel moet) voorbereiden.
 
Daarnaast nemen wij jou graag mee in onze methodiek voor het ontwikkelen van personeel. Investeren in menselijk kapitaal is in 2020 belangrijker dan ooit. Zyvo is een HR instrument om persoonskenmerken en competenties in kaart te brengen van (toekomstige) medewerkers en van ondernemers zelf. ZYVO is op drie manieren in te zetten. Voor werving en selectie, voor 360 graden feedback en voor het in kaart brengen van  competenties en persoonskenmerken van teams. 
 
Tijdens ons event praten wij jou bij over interessante onderwerpen en tools. Wij streven ernaar er een interactieve middag van te maken, waarin verschillende aspecten op het gebied van goed werkgeverschap aan bod komen.
 
Waar en wanneer
Het event zal plaatsvinden op donderdag 7 november 2019 van 15.00 uur tot 18.00 uur aan de Plesmanstraat 59-16 te Veenendaal.
 
Kosten
Deelname aan het event van MKBTR is voor bestaande klanten en snelle reageerders gratis met de code WAB2020. Voor introducees en andere geïnteresseerden hanteren wij een tarief van € 175,-.
 
Aanmelden
Wil jij aanwezig zijn op het event? Dan kun jij je tot 31 oktober 2019 aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-topfit-sessie-wab-wet-arbeidsmarkt-in-balans-76204251969?utm-medium=discovery&utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&aff=esli&utm-source=li&utm-term=listing o.v.v. jouw naam, functie en bedrijfsnaam. Wij gaan er vanuit dat jij ook daadwerkelijk aanwezig bent op 7 november 2019. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan is een collega van jou van harte welkom.
 
Neem voor vragen telefonische contact op +31 (0) 318 731 001 of via de email info@mkbtr.nl.


Solliciteer nu

Deel dit bericht via