icon-balance-big
line

Wet- en regelgeving

Als ondernemer heeft u te maken met wet- en regelgeving die voortdurend in beweging is. Uw onderneming is alleen in control als u op de hoogte bent van de regels die voor uw onderneming gelden. Zie de regels niet in de eerste plaats als probleem, maar juist als kans! Die kansen benutten wij in overleg met u graag. Scoren maar!

shadow

Bedrijfsoverdracht

Wilt u een bedrijf overnemen of wilt u zelf uw bedrijf verkopen? Voor begeleiding bij de waardebepaling, het verkooptraject of het uitvoeren van een boekenonderzoek, oftewel due diligence, hebben wij voor u een specialist in huis.

Houd ook rekening met de fiscale gevolgen van een bedrijfsoverdracht. Vaak valt er bij een overname of bedrijfsopvolging veel belasting te besparen. Door bijvoorbeeld de structuur van uw onderneming net even wat anders vorm te geven. Of de beoogde bedrijfsopvolger alvast voor een (klein) deel te laten participeren in de onderneming.

We praten u graag bij over de mogelijkheden in uw situatie. Meer weten? Neem contact op met Marijn Bremmer via marijn@mkbtr.nl of 06 1904 5448.