icon-bedrijfsprocessen-big
line

Organisatie

Cruciaal voor het een topfitte onderneming is het vertalen van de organisatiestrategie naar goed lopende bedrijfsprocessen. Daarnaast dient de visie van een onderneming uw medewerkers te inspireren en motiveren. Zij vertellen het verhaal, maar belangrijker zij voeren het verhaal uit! De organisatie moet  zó worden ingericht dat uw creatiefste en duurste kapitaal goed wordt ingezet. Dat het talent in uw organisatie wordt benut om de missie van uw onderneming te vertalen naar efficiënte en effectieve opeenvolgende werkzaamheden. Alleen zo zullen uw klanten de toegevoegde waarde van uw bedrijf ervaren.

shadow

Procesanalyse

Een procesanalyse gaat een slag dieper dan een organisatieanalyse of een procesbeschrijving. Hierbij gaat hier om diepgaand inzicht in de werking van de vitale delen van uw bedrijf. Alle processen en activiteiten moeten in dienst staan van en daarmee bijdragen aan klantwaarde. Verspilling moet worden uitgebannen. Medewerkers met hun talenten moeten volledig tot hun recht komen.

Hoe staat het er in uw organisatie voor met de processen inkoop, verkoop, voorraadbeheer, projecten, financiële administratie en fiscaliteit? Denkt u ook eens aan de afgeleide processen als debiteurenbeheer, liquiditeitsbeheer en marketing en communicatie?  MKBTR gebruikt concrete tools uit de accountancy en bedrijfskunde, zoals LEAN en Six Sigma, zodat u snel en duidelijk overzicht krijgt. U kunt erop rekenen dat wij met concreet haalbare adviezen en verbetervoorstellen komen. U wilt immers verder groeien!

Meer weten? Neem contact op met Dirk-Jan de Jeu via dirk-jan@mkbtr.nl of 06 2414 1211.