icon-bedrijfsprocessen-big
line

Organisatie

Cruciaal voor het een topfitte onderneming is het vertalen van de organisatiestrategie naar goed lopende bedrijfsprocessen. Daarnaast dient de visie van een onderneming uw medewerkers te inspireren en motiveren. Zij vertellen het verhaal, maar belangrijker zij voeren het verhaal uit! De organisatie moet  zó worden ingericht dat uw creatiefste en duurste kapitaal goed wordt ingezet. Dat het talent in uw organisatie wordt benut om de missie van uw onderneming te vertalen naar efficiënte en effectieve opeenvolgende werkzaamheden. Alleen zo zullen uw klanten de toegevoegde waarde van uw bedrijf ervaren.

shadow

Beoordelen en optimaliseren

Wanneer u onderneemt bent u gewend geraakt aan de wijze waarop u de administratie voert. Er ontstaat vaak behoefte aan optimalisatie wanneer u voor veranderingen staat, zoals uitbreiding van uw organisatie of veranderende wet- en regelgeving. Zo stelt de Werkkostenregeling (WKR) vanaf 1 januari 2015 nieuwe eisen aan uw administratie.

Hoe pakt u dat slim aan? Zodat u niet verdrinkt in een woud aan grootboekrekeningen? Dat begint met een analyse van wat u wel en wat u niet wilt weten. En wat anderen van u willen weten, zoals de Belastingdienst. Vervolgens is het de kunst om hier een slimme inrichting van uw administratie aan te koppelen.