icon-bedrijfsprocessen-big
line

Organisatie

Cruciaal voor het een topfitte onderneming is het vertalen van de organisatiestrategie naar goed lopende bedrijfsprocessen. Daarnaast dient de visie van een onderneming uw medewerkers te inspireren en motiveren. Zij vertellen het verhaal, maar belangrijker zij voeren het verhaal uit! De organisatie moet  zó worden ingericht dat uw creatiefste en duurste kapitaal goed wordt ingezet. Dat het talent in uw organisatie wordt benut om de missie van uw onderneming te vertalen naar efficiënte en effectieve opeenvolgende werkzaamheden. Alleen zo zullen uw klanten de toegevoegde waarde van uw bedrijf ervaren.

shadow

Inrichten

Belangrijk bij een goede financiële administratie is de juiste inrichting ervan. Zo kunt u de gegevens  ontsluiten naar slimme rapportages waarmee u de conditie van uw organisatie monitort. Daarnaast vereisen bepaalde instanties (Accountant, Belastingdienst, Douane) dat de administratie goed geordend is en u snel de juiste gegevens eruit kunt filteren die deze instanties opvragen.

Een goede inrichting van uw financiële administratie bespaart ook onnodige kosten. Veel dubbele en overbodige handelingen worden hiermee vermeden.

Denk dus goed na over een optimale inrichting en koppelingen met andere software.